Zoeken naar verborgen schatten

Hallo mijn vrienden.

Hoe ben je geweest?

Ik had net een ontspannen en inzichtelijke weekend. Het begon afgelopen vrijdag met een onverwacht leuke avond met mijn collega's, en eindigde hier achter de laptop, de tijd na te denken over alles wat met Osun spelen op de achtergrond (zeer goede muziek voor je geest en ziel, klik op hun naam voor de youtube-link naar de mixtape).

Gisteren was ik in de stad met mijn tante en oom, toen ze over een oude vriend struikelde. Hij zat voor een thrift shop, en terwijl ze begon te betrekken bij een gesprek dat hij nodigde ons uit binnen te komen en een kijkje nemen. Ik heb rustig verplaatst een beetje rond, en zoals ik liep rond de hoek merkte ik een kast vol met boeken. Ik begon om te lezen de covers en onmiddellijk was gefascineerd door een paar van hen. Ik pakte vervolgens drie om te kopen, omdat ik niet kon tussen hen kiezen. De man vroeg slechts 2 euro voor hen! Vervolgens vertelde hij mij naar een andere kijk betreft prijzen waren zo goed voor mij. Ik aarzelde niet en ging rechtstreeks terug naar dat plank! Ik liep naar de winkel met 11 boeken. De schatten!

Mijn nieuw gevonden schatten

Mijn nieuw gevonden schatten

Het grappige ding is, mijn neef vertelde me over een van de boeken twee weken geleden, en hier was. Deze betreft niet uw gemiddelde Romeinse, dus ik was vooral blij en verrast te hebben hen er gevonden. Na opknoping met mijn familie, mijn vriend Ezra kwam slaapstand ten opzichte van.  In gesprekken die wij gehad had ik een heleboel grote openbaringen, één van de openbaring dat alles wat we ervaren, is onze ervaring wordt. We kunnen niet iemand anders verantwoordelijk voor wat we ervaren houden. Dit betekent ook dat we niet iets persoonlijk, moeten want het is alleen dat: ervaring. Elke ervaring is onze leraar. Het leven is alles over ervaringen. Zodat deze vergelijkbaar met mijn boeken gevonden in de thrift shop zijn: schatten. In alles wat die we doormaken, is er een schat te vinden. Deze schatten zijn soms echter verborgen of vermomd als iets anders. Het kan de vorm aannemen van een persoon overhandigen u de schat zonder u het te weten. Enkele van de meest pijnlijke ervaringen die ik meegemaakt heb, leerde mij de meest waardevolle lessen.

Het lijkt alsof onze samenleving alleen richt zich op de highs. Dat zijn het moment dat u over sociale media delen, praten over gevuld met trots, en laat worden gevoeld en ervaren volledig. Maar de dieptepunten zijn er ook. De constante patronen van situaties die aantonen dat je dat deel van jezelf dat nog genezing moet. De situaties wij trekken meer dan eens, alleen maar omdat we nog steeds niet genomen van dat wat we nodig hadden, en dus het blijft komen terug naar ons door verschillende mensen, ervaringen, totdat we eindelijk het zien voor wat het was bedoeld om te worden: een les. Een andere schat te nemen met ons. Wanneer we van de noodzaak loslaten om iets te bereiken, worden gevalideerd, begrepen, gezien, gehoord, of wat ooit is die wordt weergegeven voor ons omdat het is iets wat die we werken moeten aan, dat we ons gewoon laten. We onszelf en iedereen we tegenkomen, bevrijden van de constante druk om te voldoen aan deze armoede. En wanneer we niet om het even wat hoeven, we alles kunnen instemmen als het komt. Ik heb een heleboel problemen met hoeft te worden begrepen, en daarom gevalideerd, en het is vrij het thema in mijn leven. In verschillende sociale situaties, heb ik geconfronteerd met deze gevoelens, maar de meeste van de tijd ik niet kon herkennen voor wat het was. Dit resulteerde in anderen, de schuld geven steeds boos en gefrustreerd, omdat ik voelde ze niet waarmaken wat ze moest doen voor mij: begrijpen mij. Mij zien. Het met mij eens. Valideren me. Don't leave me. Niet stuur me. Maar in werkelijkheid was het uitsluitend men welk mij waas verhuren me.

Nu om te vinden deze verborgen schatten, is alles wat we nodig om te leren hoe om te lezen van de kaart! De kaart zal ons vertellen precies waar deze schatten liggen verborgen, als we weten slechts het hoe te herkennen van de kaart en het is coördinaten. Nu wat overblijft is om te beginnen met het lezen van kaarten, merken de patronen in onze levens en volg het pad naar de lessen die zij kwamen om ons te leren: schatten.

Hoe mooi is dat?

Op vrij mezelf en de mensen om me heen van die last die me alleen naar beneden gewicht is.

Er is nu ruimte om slechts liefde, zonder voorwaarden. Echte en pure liefde.

Voor iedereen om me heen. Maar nog belangrijker, voor mezelf. Omdat het al begin met je zelf.

Het is echt al een proces, een ontrafeling van lagen op lagen totdat we eindelijk onze waarheid.

Na de waarheid is er niets anders.

Na de waarheid zijn we vrij.

Zoeken die schatten.

Bevrijd uzelf.

We onszelf en iedereen we tegenkomen, bevrijden van de constante druk om te voldoen aan deze armoede. En wanneer we niet om het even wat hoeven, we alles kunnen instemmen als het komt.

'' We onszelf en iedereen we tegenkomen, bevrijden van de constante druk om te voldoen aan deze armoede. En wanneer we niet om het even wat hoeven, we alles kunnen instemmen als het komt. Bevrijd uzelf ''

 

Please follow and like me:

Surya Tanya