Tekst

Surya Tanya. Com

'' Ik heb het gevoel dat soms blijf ik zo in het idee van steken ' Aan wie ik moet' of 'wat ik moet doen' of zelfs 'hoe andere mensen willen dat ik leef mijn leven' dat ik vergeten om enkel te zijn.''

Ik vaak het gevoel alsof ik probeer niet genoeg, genoeg doen, ben genoeg voor dingen die niet gaan de manier waarop ik had gedacht ze om te gaan.

Maar wat als dit gevoel van schuld of nochtans u willen noemen, is niets anders dan een tekort aan mijn eigenwaarde in plaats van in mijn acties/karakter?

Waarom kan niet ik mezelf op de rug voor het proberen mijn best, pad geven mijn alles en maken een ruimte van vrede en aanvaarding voor dingen gewoon niet werken, zonder mij plaatsen alle van de schuld op mezelf.
 
Ja ben ik verantwoordelijk voor mijn acties, maar ik kan niet verantwoordelijk voor iedereen anders noch de resultaten van situaties die niet alleen voorzien van mij, maar ook anderen/andere invloeden.
 
Wij kunnen geen controle alles en elke ervaring is alleen dat: een andere ervaring gevuld met lessen.
 
Zelfs als ik de beste bedoelingen hebben, zal er altijd zijn situaties waar die gewoon is gewoon niet genoeg.
 
Dat is iets wat die ik heb zojuist te laten wastafel in dat hersenen en het hart van mij.
 
Ik heb het gevoel dat soms blijf ik zo in het idee van steken ' Aan wie ik moet' of 'wat ik moet doen' of zelfs 'hoe andere mensen willen dat ik leef mijn leven' dat ik vergeten om enkel te zijn.
 
Het is grappig om me dat ik zo vergevingsgezind naar anderen ben, maar gebrek aan dat dezelfde empathie en begrip voor mijn eigen zelf.
 
Ik laat mezelf omdat ik mezelf om te doen beter, probeer harder, en een betere versie van mezelf houden kwellend niet.
 
Duwen jezelf te groot kunnen een goede en motiverende ding, wanneer het heeft gedaan in een medelevende en vriendelijke manier.
 
Praten neer op jezelf maakt geen deel uit van die.
 
Ik schrijf over dit ding heet liefde zelf een stuk en elke keer als ik denk dat ik de essentie, realiseer ik me dat ik ben er nog niet.
 
Verborgen delen van de lang verloren moeite zijn langzaam maar zeker het maken van hun weg naar het oppervlak en Toon mij hun gezichten.
 
Ik ben volledig bewust van het feit dat deze onderwerpen niet makkelijk voor mij om te delen, zijn ook al schrijven over het gaat zo vloeiend.
 
De reden waarom precies het hele thema van dit in de eerste plaats schrijven is: Ik kan het niet als iets dat deel uitmaakt van mij aanvaarden.
 
Dat is ook precies waarom ik kies ervoor om dit met u delen.
 
Ik ben genoeg en ik hoef niet te schamen of voelen schuldig over mijn gevoelens/gedachten/gelooft.
Dus gaat hier mijn ruwe tekst rechtstreeks uit mijn hart in de wereld.
Liefde,
Surya
Please follow and like me:

Surya Tanya