Mirror mirror op de muur

Mirror mirror op de muur die het Eerlijkst van hen allen? Omdat als ik kijk naar u ik ook me zien, nadenken we elkaar. En nu ik voel me boos alot naar u en daarom naar mezelf. Zo heet ding woede en teleurstelling ik voel me in werkelijkheid niet een emotie die door u en uw gedrag heeft teweeggebracht, maar meer dus een emotie gebaseerd op mijn eigen zelf? Zijn deze gevoelens jegens u er om me te helpen erachter te komen hoe ik echt het gevoel over mezelf? Dus dat zou betekenen dat hoe ooit ik zie je is de manier waarop zie ik diep ook mezelf. Wat als ik je vertelde ik denk dat je de unfairest van hen allen? En direct na dat ik neem een diepe blik op mijn eigen acties en ik kan niets anders doen dan toegeven bij mezelf dat dit is wat ik ook ben. Ik was mediteren en ik zag al deze gevoelens komen en zoals ik aandacht te besteden aan waar ze kwamen begonnen uit ik begon te zien hoe je er als een spiegel, waarop mij de dingen binnenkant van mezelf dat ik niet kan bereiken. Ik kan hen slechts zien in u. Maar in werkelijkheid wat ik zie in u is ook in mij. Je bent me en ik ben u. De vraag wie de mooiste van allemaal is kan alleen worden beantwoord wanneer we de ballen groeien om echt te kijken naar onze acties en toegeven wanneer we verkeerd zijn. De schaduwzijde is een zijde die is zeer reëel en mag niet worden ontzegd. Pas dan kunnen we beheersen en gebruiken in ons voordeel. We zijn niet perfect. En liefde en licht kunnen niet bestaan zonder duisternis als het wordt contrasterende tegenhanger. De dualiteit is wat maakt het leven interessant. Bedankt. Dank u voor het maken me zie en ik dank u voor u en mij samen. Ik hou van je net zo veel als ik hou me.

Please follow and like me:

Surya Tanya