Mijn eerste ontmoeting met een energieke genezer

Hallo jij daar. Vandaag heb ik besloten om te beginnen een nieuwe '' thema '' dat ik zal schrijven over vaak omdat het is een thema dat is natuurlijk zeer aanwezig in mijn leven op dit moment. Ik noemde het onderwerp/thema '' de genezing van mezelf '' want dat is in principe waar het om gaat. De eerste aflevering zoals ik het genoemd heb (lol) is: mijn eerste ontmoeting met een energieke genezer. Goed… Laat me recht springen in!

Afgelopen dinsdag had ik mijn eerste ontmoeting met een vrouw die energetische genezing praktijken. Laat me je vertellen eerst hoe ik belandde hier, en na dat zal ik mijn ervaring delen.

Mijn eerste ontmoeting met een energieke genezer

Vorig jaar ben ik begonnen op mijn huidige baan, en mijn coach vertelde me over een lezing die she was gonna hebben. Ik ben geregistreerd die maar daarna kreeg niet de kans om haar te vragen hoe het was. Dus toen ik zag haar weer twee maanden geleden, was natuurlijk het eerste ding dat ik vroeg haar hoe de lezing ging. Ze begonnen met het delen van al deze prachtige dingen met mij eens dat ze had meegemaakt sinds dan, een daarvan was weten waarom ze met haar ouders was geboren. Dit heeft me echt denken en nadat zij e-me de contactgegevens van deze vrouw mailde begon ik nadenken over het. Was ik echt ga haar bellen? Ik had alleen kort gesproken met mijn voormalige coach over haar werk en had eigenlijk niet echt een idee van wat deze vrouw kon doen. Ook, ik niet echt het gevoel dat ik nodig had een lezing op dat moment in mijn leven (twee maanden geleden). Ik voelde me alsof ik was op het juiste spoor, dagelijks mediteren in contact met mezelf, lezen meer, en volg de de borden die ik opgepikt op. Waarom zoeken naar dingen als je niet klaar bent om iets te vinden?

Nieuwsgierigheid doodde de kat nogmaals.

 

Maar zoals u misschien al hebt geraden, nieuwsgierigheid doodde de kat nogmaals. En dus ik zei tegen mezelf was er niets mis met gewoon het geven van deze vrouw een oproep. Ik heb haar nummer gekregen voor een reden, en bovendien, wat eventueel zou kunnen gebeuren door gewoon iemand roepen? Ik kon gewoon praten met haar, het gevoel een beetje hoe ze was, en dan kan ik altijd beslissen niet door te gaan met het. Recht?

Nadat ik eindelijk sprak haar besloten heb ik erGoed natuurlijk het ging helemaal anders dan hoe ik had gedacht om te gaan. Ik belde haar en ze heeft geen antwoord gegeven. Ik dacht dat het was een teken voor dat niet de juiste timing voor mij, en keerde terug naar mijn dagelijkse activiteiten. Die dag mijn batterij stierf en als ik thuis kwam en mijn telefoon opgeladen, ik kreeg een tekstbericht had ik vijf gemiste oproepen alle vanuit haar. UHM oke? Dat is een beetje veel voor iemand die niet eens weten je die ik dacht. Dit nam ik als een teken-natuurlijk dat deze vrouw op iets was. De volgende dag op het werk nam ik een pauze om te proberen en haar nogmaals te bellen. Het ging rechtstreeks naar audio-messagerie en zoals ik opgehangen kreeg ik een ander tekstbericht: gemiste oproepen. WE NOEMDEN ELKAAR IN SYNC. Hoe vreemd recht? Nadat ik eindelijk sprak haar besloten heb ik er waren genoeg tekenen voor mij om te komen door middel van en een afspraak maken en dus deed ik. Let wel: op dit punt dat ik nog steeds niet hebben een idee wat deze vrouw deed en waar ik heen ging met dit.

'' Dan ze me vertelde dat ze was een energieke genezer, die echt klonk logische; ze had net al mijn pijn gevonden. Het was alsof ze haar vinger binnenkant van alles dat ooit had veroorzaakt me pijn, net te voelen hoe het voelde was bezig.''

Dus afgelopen dinsdag de grote dag was. Ik liep en voelde me comfortabel en thuis meteen, ze bood me wat thee en mij zitten. Bijna onmiddellijk ze vroeg me wie ik was. Een van de moeilijkste vragen te beantwoorden, vooral omdat ik ben altijd op zoek naar mezelf! Ze begon te gaan en ik besefte dat dit was niet zomaar een lezing. Het eigenlijk voelde meer als een therapie sessie. Toen ze me vertelde dat ze was een energieke genezer, die echt klonk logische; ze had net al mijn pijn gevonden. Het was alsof ze haar vinger binnenkant van alles dat ooit had veroorzaakt me pijn, net te voelen hoe het voelde was bezig. Ze legde vervolgens aan me dat dit is wat ze ging om te genezen als gevolg van verschillende methoden (ze zou echt niet specifieke, maar zij vermeldde carrosserie en vorig leven regressie) en ze zou gebruiken wat ooit methode was nodig voor mij op dat moment. Ik voelde uitgeput, opgelucht en gelukkig toen ik liep daar na twee uur praten met haar. Op één hand was ik opgewonden omdat ik wist dat er waren nog steeds sommige delen van mij die nodig deze genezing. Ik hield mezelf terug omdat van hen. Dit maakte me ook blij, wetende dat ik ging om haar te verlaten beter dan ik haar ontmoette. Maar deze hele vergadering liet me ook uitgeput. Ze liet me alle van de dingen die ik had geprobeerd om mijn hele leven begraven opgegraven had enkel. De dingen die ik nodig had om te vergeten om te overleven. De dingen die veel pijn en emoties veroorzaakt. De dingen die je niet echt wilt om te confronteren.

Alles is energie. Soms wordt energie geblokkeerd.

De hele week voelde ik deze vreemde energie en ook had ik een heleboel realisaties. Ik heb onlangs begonnen met het lezen van een boek genaamd '' The drie golven van vrijwilligers van de nieuwe aarde '' door Dolores Cannon en daar ze deelt haar ervaringen met regressie therapie sessies. Ik vond het zeer synchrone dat ik lezen over dit was en vervolgens ontmoette een vrouw die ook u naar uw vorige levens brengen kan. Het maakt me afvragen wat is voor mij in petto door deze weg te volgen. Wat ik wel weet voor bepaalde is dat alles energie is, en deze energie kan krijgen geblokkeerd wanneer we niet weten hoe om dingen vrij te geven. Ik wil eindigen dit artikel door deze laatste woorden:

Het was de perfecte tijd om te voldoen aan deze vrouw. Ik was langzaam klaar zijn om te genezen, en nu dat ik dit proces begon ik weet dat het gaat om te helpen me vrij sommige van de dingen die mij nog zijn gewicht naar beneden. 🙂 Worden voortgezet 

Please follow and like me:

Surya Tanya