Liefde mag geen offer

Eenvoudige definitie van offer

  • : de daad van het geven van iets dat u behouden wilt, met name om te krijgen of iets anders doen of om iemand te helpen

  • : een act van het doden van een persoon of dier in een religieuze ceremonie als een offer om een god te behagen

  • : een persoon of dier dat wordt vermoord in een offer

Waarom is het dat ons mensen denken dat we hebben om te offeren om de liefde? Why Can't liefde be unapologetic? Gratis? Zonder een gevoel van het hebben van te geven onze eigen behoeften en wensen? Wat creëert een gevoel van schuld zodra we onszelf kiezen? Wat maakt dat we onszelf vertellen dat het is egoïstisch, niet nobele? Ik wil gewoon weten wat drijft ons in deze misvatting van wat liefde zou moeten zijn. Misschien ik ben niet zelfs het schrijven over de mensheid als geheel. Ik weet niet eens als ik spreek over een volk. Alle weet ik is wat ik persoonlijk gaan door. Ik denk dat het gewoon 'veiliger' te verschuilen achter een algemeen model. Op die manier dat ik niet hoef te tonen mijn ware kleuren, juiste? Nou, laat me gewoon botte erover. Ik heb jarenlang gedacht dat ik afstaan van kleine stukjes moest van mijn wezen, als een "goede" minnaar. Opdelen zelf weinig van "wie ik was" "Wie I need to be" "Die ik niet langer kan zijn". Welk lied onder was een gevoel van onwaardigheid. Niet goed genoeg te verdienen van het soort liefde wilde ik eigenlijk of tenminste zo dacht ik.

Want ik voelde me onwaardig van de liefde die ik longed voor, ik aangetrokken liefhebbers die hield me niet de manier waarop ik moest hou van mezelf. Met andere woorden: omdat ik niet hou van mezelf, ik aangetrokken relaties die waren als gevolg van dat terug naar mij. Ik voelde me onbegrepen, ongehoord, heb bedrogen, speelde en wat ooit de hel anders. Lang verhaal kort, ik was niet tevreden met mijn zelf en dus ik was ongelukkig in mijn relaties. Dit weerspiegelden niet alleen terug naar mij in romantische relaties door de manier, ik had ook een of twee terug stekende vrienden in mijn kring. Zoals u zien kunt, ik zie nu deze situaties voor wat ze waren: lessen die ik nodig had om te leren. Het heelal bracht me die mensen dus ik een grote ding leren kon: ik moest beginnen liefdevolle mezelf!

Toen ik begon mijn reis van zelf hou van twee jaar geleden er nog een heleboel onopgeloste kind kap kwesties die ik nodig om te genezen van waren. Omdat ik ben geweest (ab) gebruik van stoffen voor meer dan 10 jaar, mijn emoties waren verdoofd. Ik wist niet hoe diep het gevoel wat ik doormaakte. Dit was iets wat die ik moest leren van kras. Zoals tijd verstreken kreeg ik meer en meer in harmonie met wat ik voelde. U weet hoe zij zeggen dat de tijd heelt alle wonden? Dat is absoluut waar. Voor me duurde het slechts wat langer omdat ik gaf mezelf niet genoeg toestemming om mijn tijd te nemen. In plaats daarvan, ik probeerde lopen weg van de pijn door middel van alcohol, onkruid en feesten. Door de steeds sober gaf ik mezelf de ruimte om weer in contact met mijn emoties. Dit was de eerste stap naar leren kennen mijn werkelijke zelf, en uitzoeken wat recht voor mijn ziel voelde.

Terug naar vandaag steeds mijn vragen over liefde en offer nog. Voel ik nog steeds dat ik nodig om te offeren van mijn zelf om iemand anders houdt? Nee doe ik niet. Eigenliefde is een reis die nooit stopt, en wat ik nu weet is dat het begint allemaal binnen. Wij moeten enerzijds om eerst te zorgen voor ons zelf. We kunnen niet verwachten van anderen om dat te doen voor ons. Ook, we mogen niet vergeten over onszelf terwijl het proberen om iedereen ofwel te behagen. Evenwicht is de sleutel, en ik denk dat om te vinden dat we eerst moeten te weten onszelf. Krijgen om te weten wie we zijn, wat we willen en wat we moeten veranderen over onszelf om er te komen. Vraag uzelf af? Wie ben jij nu? Ben jij de persoon die je bent trots op? Wat moet je anders zien te meer trots op? Hoe kun je dat veranderen? En tot slot, welke stappen bent u WILLING en gaan aan het realiseren van die verandering te maken?

Ik denk dat hoe meer we stappen in wie we echt zijn, en wat we echt willen, hoe meer gelukkiger we zullen en natuurlijk, hoe meer we kunnen geven aan anderen. Geluk is besmettelijk, dus hoe gelukkiger wij zijn, hoe meer gelukkiger kunnen we anderen. Het begint allemaal binnen. Voor mij is dit iets dat ik ben nog steeds leren. Want ik gevoelig ben, is het gemakkelijk voor mij te krijgen meegezogen in energie afkomstig van anderen. Eigenlijk moet ik echt mezelf op de grond, ga binnen naar inchecken met mezelf en zie wat ik voel, voordat de interactie met anderen. Deze manier, zal ik weten waar dingen vandaan. Ik ben niet proberen om te offeren mezelf langer. In feite ben ik proberen om het hou van mezelf meer alledaagse. Eerst over mezelf. Zorg ervoor dat ik ben recht zodat ik ben in staat om mijn liefde, genezing en overvloed te delen met de wereld om me heen. Ik denk zeker dat er een groot verschil tussen opofferen en geven. Ik ben bereid te geven? Hel ja! Ik zou het allemaal weg te geven voor liefde. Ik ben bereid om te offeren? Helemaal niet.

Ik zal mezelf niet aanpassen aan andermans verwachtingen van mij. Liefde mag niet worden gegeven aan mij in ruil voor iets anders, als ik het vrij niet ontvangen ik wil het niet (en het niet liefde). Mijn gevoel van eigenwaarde is niet gemeten door de likes en validaties van anderen, dus ik hoef niet te winnen van hen. Mijn liefde voor zelf is zo rijk dat ik krijg om het te delen met anderen. Ik hoef niet te kiezen tussen mij of een ander. Ware liefde laat me mijn hele zelf worden zonder grenzen. 

Please follow and like me:

Surya Tanya