GROTE DINGEN

Hallo kerels,

Het is voor altijd sinds ik heb laatst iets geschreven. Om eerlijk te zijn nodig ik om terug bij mezelf eerst. Loslaten van de dingen van een weergave die trokken me neer, staande onderneming in mijn overtuigingen en integriteit, ruimte voor mezelf nog verder uitbreiden dat ik mezelf bevroeden kon te gaan in zulk een korte periode van tijd. Tijd is niet echt, stond nog voor mij langs de weg. En zoals ik ben steeds naar nieuwe begin, voel ik de behoefte om mijn reis te delen met de wereld. Ik voel me alsof ik nodig had om uit stap van maatschappij, mijn 'oude' patronen en de wereld, om te vinden van mijn eigen gevoel van eigenwaarde. Ik terug had het negeren van mijn grenzen jarenlang en dus ik moest krijgen helemaal basisinformatie mee. Laatste tijd heb ik geëxperimenteerd met oude gewoonten weer te voelen waar die grenzen echt voor mij lag. Ook heb ik uit de intensivering in de open opnieuw, nieuwe mensen ontmoeten en wordt sociale. Het is tijd om open te stellen voor oude gewoonten zodat ik ze eens en voor altijd achterlaten kan. Bepaalde patronen hebben zijn weergegeven zijn gezicht weer zodat ik bewust van hen en het feit geworden kon dat er nog steeds enkele genezing te doen. Ik ben aangekomen op een kruispunt vraag mezelf om te duiken dieper in bepaalde dingen die ook voor mij vóór afgesloten hebben. Omdat ik eerst moest genezen van de '' ondiepe '' betrekking op punten die in de weg, het blokkeren van de diepere kern kwesties liggen binnen.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik ben trots op waar ik op dit punt ben. Ten slotte heb ik mezelf opgelucht van sommige lasten zoals beperking van overtuigingen, de oude gewoonten, en jeugd pijn. Nu kan ik bijna beginnen met vliegen in de openbaarheid, maar niet voordat ik genezen de diepere kwesties. Zoals ik schrijf nu ik voel me als moet ik eerst inspelen op wat het is dat ligt onder het spiegeloppervlak. Het is een patroon dat in mijn leven is sinds ik een tiener was. Het is een patroon dat ik heb altijd al bewust van, in mijn gedachten, maar ik heb nooit gegeven de kamer volledig ervaren emotioneel en dus psychisch. Dit is iets dat is typisch voor een heleboel mensen: We weten in onze geest wat het probleem is, we analyseren door middel van onze geest en het vervolgens te rationaliseren. Maar wij geven zelf geen toestemming te voelen. Dat is waarom het is nooit echt uitgebracht en genezen omdat het nog steeds binnen ons systeem aanhoudende is. We moeten gaan door het helemaal uit onze kruinchakra naar de hoofdmap. We kunnen alleen dan te laten gaan van de pijn door goed te keuren en waardoor het vrijgeven van het weer. Mijn kern van de zaak dat uitgegroeid een patroon in mijn leven tot is geweest onwaardigheid als gevolg van emotionele verwaarlozing, mishandeling en trauma's. Ik ben nu eindelijk er om te genezen dit echt in mijn leven zodat het niet langer kan houden me terug terwijl de intensivering in mijn macht.

De reden dat dit zo belangrijk op dit moment is is omdat ik kan voelen dat deze tweede helft van 2016 is gevuld met grote dingen. Niet alleen voor mij maar voor de hele mensheid. Ik zie hoe veel mensen om me heen evolueren, letterlijk verplaatsen van het ene huis naar het andere, maar ook verplaatsen binnen zichzelf. Er zijn grote verschuivingen gebeurt en ik ben onderdeel van dit proces. Zoals ik ben dit weekend verhuizen weet ik dat ik zal moeten stap in mijn macht en beginnen met mijn missie hier op aarde. Ik heb altijd gevoeld dat ik nodig om te dienen van de mensheid, met name de kinderen. Nu is het tijd om dit te doen! Niet alleen voor mij maar voor ons allemaal.

Veel liefde aan u en dank u voor het nemen van uw tijd om te lezen dit bericht.
Surya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

……………………………………………………….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

….

 

 

………………………………………………………………………………….

Please follow and like me:

Surya Tanya