De loper in mijzelf genezing

Ik heb lopen. Uit de buurt van mezelf, weg van de me ik gebruikt om te worden. Niet weten hoe je moet standvastig in een nieuw licht, in dezelfde situatie. Beschaamd zelfs, voor het idee van wie ik was, en niet in staat om zelf de ruimte om zelf te groeien. Ze zeggen dat je hebt drie reactieve modi: angst, vlucht of vechten. En ook al er een vechter in mij dat nooit is up geeft, vlucht geweest dat mijn meest gebruikte modus. Ik heb het in iets die u niet zou zelfs meteen als vlucht herkennen geperfectioneerd. Misschien die het zelfs komen zou af op keer als ik vechten. Maar in werkelijkheid is het gebaseerd op deze angstaanjagende idee van mij niet zijnde kundig voor de dingen die ik heb beloofd leveren aan anderen, maar ook bij mezelf. Er is een stichting van niet-geloven in de kern van dit alles. Ik geloof niet dat ik heb veranderd. Ik geloof niet dat de persoon vandaag is een andere persoon van de persoon gisteren. En vanwege deze ongeloof ik mezelf te gratis uitschakelen. Ik houd mezelf nog steeds gegijzeld in een identificatie van het zelf die vrij niet de nieuwe herkent.  Deze identiteit van het zelf nog steeds blijft hangen in het verleden, vasthouden aan elke fout die ik ooit heb gedaan. Niet realiserend dat ik de enige ben doen. Daar is deze angst voor worden blootgesteld, van mensen uitzoeken wie ik werkelijk ben in mijn hoofd. Zoals ik schrijf dit eerlijk artikel zie ik hoe het kan komen uit als heel gek. (Ik denk zelfs dat het is krankzinnig.) Maar het is iets dat is binnenin mij en daarom ik wil vrij het uit in de openbaarheid zodat het niet langer geen macht over mij heeft. Omdat er is een interne weten binnen me weet die wie ik ben vandaag. Dat weet ik niet mijn fouten uit het verleden. Dat weet ik heb gegroeid en geëvolueerd tot de authentieke wezen ik nu, op dit moment ben. Dat weet er kan geen verleden, geen toekomst, alleen nu. Die weet dat recht nu ik ben alles wat ik ooit was, ben, en zal worden. Maar ik ben niet het schrijven over dat deel van mij. Ik schrijf over het onderste deel van mijn wezen, de energetische deel dat blijft in de derde chakra: de zonnevlecht. Dit is de draaikolk van de energie van de wilskracht en het is geblokkeerd door schande.

De chakra-systeem

Schande blokkeert u van vrij als een individu. Het is iets dat maakt je wilt verbergen weg bang van worden blootgesteld, voor de wereld te zien. Het ook de kleuren van je waarneming. Mijn schande heeft geleid mij te geloven alle deze verschrikkelijke waarheden over mij dat niet zelfs echt. Deze vakantie ging ik terug naar huis en werd ik geconfronteerd met iemand uit het verleden. Om eerlijk te zijn, waren deze confrontaties zeer eng voor mij omdat ik voelde alsof ze zou blootstellen wie ik echt was. Maar toen ik zag deze persoon, het alleen heeft me laten zien hoeveel ik ben gegroeid. EN hoe mijn verleden was niet zo slecht na allen. Het deed me beseffen dat de enige manier van genezing mijn schaamte en stoppen van mijn lopen omgaan systeem is door mezelf bloot, helemaal naar boven te openen en de wereld te tonen en mezelf wie ik werkelijk ben. Zonder enige schaamte, zonder angst, net liefdevol accepteren.

Derde chakra mantra

Natuurlijk begrijp ik waar mijn dynamische lopen vandaan. Als een jong kind harbored ik een heleboel onopgeloste pijn. Pijn dat ik niet hoe om te gaan wist met het zijn zo jong en onervaren. De enige manier om te gaan met dat is het uitvoeren van het, zodat ik niet hoefde te behandelen. Dit werd het enige wat dat ik hoe het wist te doen in mijn tienerjaren en daarna zo goed. Ik liep van alles dat maakte me ongemakkelijk voelen en het beïnvloed mijn carrière, relaties, gevoel van eigenwaarde en besluitvorming. Running werd een gewoonte die ik wist niet hoe om te controleren. Mensen krijgen vaak het label me als impulsief of rusteloos, zonder inzicht in wat onder gelogen. Grappig hoe de buitenkant kan dus afwijken van de waarheid in! Dat is de reden waarom het is een instrument van overleving. Wij maken deze buitenkant die is totaal storend mensen uit de echte persoon dat is binnen, die vaak doodsbang is en alleen maar niet weet hoe te vragen voor hulp/toegeven zelfs aan zichzelf dat ze nodig hebben in de eerste plaats genezing. Ik begon dit artikel twee weken geleden en ik ben blij dat ik het zojuist ben afwerking omdat de laatste twee weken echt toegevoegd aan mijn denkproces over dit. Ik ben genezing en het is een prachtige proces. Een nooit eindigende proces door de manier, aangezien de reis begon precies twee jaar geleden. Er is een maatschappelijke model dat zegt mensen zijn zoals uien. Dit model UI toont alle verschillende lagen dat een persoon is samengesteld uit. De buitenkant wordt slechts één laag het allemaal. Je zou kunnen zeggen dat ik heb zijn peeling weg alle deze lagen sinds 2014. Laag na laag meer waarheden zijn geopenbaard en kom ik dichter bij mijn authentieke zelf. Ik ben echt verbaasd telkens door wat ik vind binnen. Wij allen rond schatten in onszelf dragen, ik denk dat het tijd voor ons allemaal openstellen en hen openbaren. Niet alleen voor onszelf, maar voor de wereld.

De UI-model

Please follow and like me:

Surya Tanya