Beoordelende Evolution

Dit jaar begon ik met één voet de deur van die ik gebruikt om te worden en één voet in het potentieel van die ik zou kunnen worden.
Me niet weten dat zou ik het einde van het jaar als een totaal verschillend in vergelijking met degene die ik gebruikt om te worden. Natuurlijk groei komt door de jaren heen is, en niet één jaar hetzelfde. Maar dit jaar was het anders. Dit jaar niet lijken te gaan zo snel en overhaast als de vorige hoofdstukken. Het leek alsof nu, in plaats van race door ups en downs ik geleidelijk door het verplaatst. Uitbreiding en verdieping die was wat al in mij. Ik had geplant de zaden in 2014 die ik wilde om te voeden, en 2015 het jaar tot water hen zodat ze kunnen bloeien in de kenmerken die ik wilde noemen mij was. Ik zeg niet dat dit jaar was perfect, omdat het was verre van dat, maar wat het was is eerlijk, rauw en confronterende. Waar waren er meer dan genoeg ruimte en kans eerder in mijn twintiger jaren aan dwaas mezelf met opgemaakt verhalen van waarom ik een bepaalde manier gedragen. Waar ik had gegeven mezelf genoeg ruimte te lopen vanaf de onderliggende waarheden die doodsbang mij voor een tijdje nu, kon ik niet dat dit jaar doen. En zo was het ook een jaar gevuld met onmiskenbare waarheden die ik moest onder ogen zien. Misschien kan ik u ook zeggen dat dit jaar zo eerlijk was omdat ten slotte zou ik eerlijk met mezelf. Er groeide een liefdevolle acceptatie in mijzelf dat nooit vrij er vóór was. Ik heb mezelf als veel meer, en ten slotte vrijgegeven enkele van de schuld en schaamte dat had is etterende binnenin mij sinds mijn tienerjaren niet beoordelen. Met zo veel '' gewicht '' off van mij werd ik veel lichter. Terugkijkend op het zie ik nu hoe deze lichtheid maakte het meer draaglijk ook kijken naar de niet-zo-goede onderdelen van mezelf zonder verdrinken in hen. Misschien wordt lichter betekent kunnend op zich te nemen meer van de '' lasten '' zonder te zijn bang dat it's gonna break uw rug. En omdat ik wat gewicht had vergoten, dat ik nu ook wist hoe te breken de ladingen in stukken dat ik genezen kon voordat ik was in staat om hen weer vrij. Omdat dat iets is heb ik ook geleerd dit jaar. Dat de genezing nooit is voltooid. Het is een continu proces van vergieten en vergieten.

"Net als een slang haar huid werpt, we moeten werpen ons verleden over en weer." Jack kornfield

Jack kon niet gezegd hebben het beter voor mij. Ik heb al vergieten jaren en jaren al en zoals we het einde van 2015 naderen ik ben ook beginnen te werpen al dit jaar. Ik ben niet dezelfde persoon als ik was toen ik dit jaar aangegaan en ik ben ongelooflijk dankbaar voor. Ik begonnen op een reis in mijn carrière, met mijn droombaan als maatschappelijk werker die inspireert me om beter te doen elke dag. Ik mijn persoonlijke leven ik heb geleerd om eerlijk te zijn, zelfs als de waarheid lijkt te zijn erger dat de droom we onszelf ophouden. Aan het eind van de dag hebt om te luisteren naar wat goed om uw ziel voelt. Beheersen de kunst van het vinden van evenwicht tussen de bescherming van mijn grenzen en verkennen van nieuwe plekken buiten mijn comfortzone is zeker iets wat die ik met mij in 2016 nemen zal. De grootste uitdaging zal zijn om het vertrouwen van mijn eigen intuïtie meer, zonder dat innerlijke stem aanplant twijfels in mijn hoofd. Mijn lichaam weet altijd wat voelt beste. Tuning uit dat hoofd door middel van meditatie, en zich te concentreren op hoe dingen voelen brengt die tot leven zelfs meer. Er bestaat geen verantwoordelijkheid voor iemand anders leven maar onze eigen. De onderbewuste illusie van het zijn verantwoordelijk voor anderen is iets dat veel heeft gefrustreerd mij in het verleden, en duidelijkheid daarover heeft gebracht mij van dit jaar. Hoewel ik heb duidelijkheid over het ontvangen, vind ik het nog steeds uitdagend om te identificeren wanneer het gebeurt. Maar hey, dat is helemaal fijn als het is omdat er nog zo veel meer te leren in de komende maanden 🙂

Please follow and like me:

Surya Tanya